Gelukt! Welkom bij Club Fermate!

De komende tijd staat in het teken van voorbereidingen van alle activiteiten in 2021.

Het zijn moeilijke tijden, echter staat niets ons in de weg om flink aan de weg te blijven timmeren.

We verheugen ons dan ook zeer over uw aanmelding!

Uw lidmaatschap, nog even op een rijtje:

• Het lidmaatschap geldt voor twee personen per concert of activiteit
  • Het lidmaatschap kost € 120,- per jaar
    Zowel lidmaatschap als activiteiten gaan in per 2021, de contributiebetaling is per 1 december 2020
  • 50% Korting op maximaal 2 (VIP)kaarten per concert
    Dit geldt alleen voor concerten gegeven in eigen beheer.
  • Exclusieve toegang tot ons Klassiek Café
  • Het Klassiek Café vindt plaats in ’t Feithhuis, het clubhuis van Club Fermate. Het wordt een gezellige borrel waar we allen genieten van klassieke muziek (Hapjes en drankjes voor eigen rekening).
  • Exclusieve toegang tot ons jaarlijks Kindermatinee
    Een licht educatief en live muziekprogramma voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar.
  • 1x Exclusieve toegang tot een orkest en/of koorrepetitie

Tot slot, we meenden voor onze leden van het eerste uur een prachtige kick off te moeten organiseren.

Graag verwelkomen wij u op het eerste exclusieve ledenconcert op 11 januari 2021 te Groningen.